Znając trudności z jakimi borykają się gospodarstwa i firmy działające w branży eko, ale także szacując ogromny potencjał rozwoju tej branży, chcemy pomagać w znalezieniu właściwych strategii oraz sprawdzonych partnerów biznesowych na rok 2018, ale także promować ideę zielonego listka, certyfikacji oraz wspierać branżę w budowaniu świadomości wśród konsumentów.
Autor: Wioleta Stefaniak
mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Aliant, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, gotuje i spaceruje.