Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Dietetyka w aspekcie żywienia zbiorowego

By 6 sierpnia 201923 marca, 2022szkolenie, Wydarzenia

Plan szkolenia:
1. Podstawy żywienia zbiorowego.
2. Organizacja żywienia zbiorowego.
3. Zarządzanie bezpieczeństwem posiłków w żywieniu zbiorowym – higiena
i bezpieczeństwo posiłków.
4. Zarządzanie bezpieczeństwem posiłków w żywieniu zbiorowym – System HACCP.
5. Zarządzanie bezpieczeństwem posiłków w żywieniu zbiorowym – dokumentowanie realizacji zasad GHP/GMP i systemu HACCP.
6. Zasady dotyczące wyposażenia kuchni.
7. Przepisy BHP dotyczące pracowników kuchni.
8. Ćwiczenia praktyczne.

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Alianta, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, zgłębia tajniki szydełkowania i ogląda programy kulinarne.