Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Jeśli jesteś dietetykiem, trenerem personalnym, lekarzem lub po prostu interesujesz się zdrowym stylem życia, konferencja „Dietetyk XXI wieku” jest wydarzeniem, na którym musisz być! To jedno z największych spotkań branżowych w Polsce, które odbędzie się 9 listopada 2024 roku w Łodzi oraz online.

Co sprawia, że to wydarzenie jest tak wyjątkowe?

Topowi prelegenci

Konferencja zgromadzi czołowych ekspertów z dziedziny dietetyki, takich jak prof. dr hab. Krzysztof Filipiak, dr Michał Wrzosek, oraz dr Paulina Ihnatowicz. Ci specjaliści podzielą się najnowszymi badaniami i trendami w dietetyce klinicznej i sportowej.

Elektryzujące panele dyskusyjne

Będziesz świadkiem debat na najważniejsze tematy w dietetyce, takich jak wpływ diety na płodność, leczenie otyłości, czy najnowsze badania nad dietą ketogeniczną.

Networking i praktyczne wskazówki

To nie tylko teoria – każdy wykład zakończy się praktycznym podsumowaniem, dzięki czemu od razu będziesz mógł zastosować zdobytą wiedzę w swojej pracy

Ponadto, konferencja to doskonała okazja do nawiązania wartościowych kontaktów z innymi profesjonalistami.

Skorzystaj z wyjątkowej oferty!

Jako nasz czytelnik, możesz otrzymać 10% zniżki na bilety na konferencję.
Wystarczy, że podczas zakupu użyjesz kodu aliant10. Liczba miejsc jest ograniczona, więc nie zwlekaj!
Aby kupić bilet wejdź na stronę: https://dietetykxxiwieku.pl/

Nie przegap tej okazji, aby poszerzyć swoją wiedzę i spotkać się z czołowymi ekspertami w branży.

Do zobaczenia na konferencji!

P.S. To jest wpis reklamowy.

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Aliant, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, gotuje i spaceruje.