Jak w zeszłym roku będzie bogata oferta kulturalna: koncerty, wykłady, warsztaty, zabawy dla dzieci, konkursy. Szeroki wybór pięknych i naturalnych wyrobów zarówno rękodzielniczych jak i zdrowej żywności na licznych stoiskach oraz pyszne jedzenie zaspokoją potrzeby estetyczne i kulinarne.
Autor: Wioleta Stefaniak
mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Aliant, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, gotuje i spaceruje.