Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Dziesięciolecie Warszawskich Dni Nauki o Żywieniu Człowieka

By 22 stycznia 201823 marca, 2022konferencja, Wydarzenia, wykład
  • Ruch na receptę – ile, komu, jaki?
  • Dieta dla mózgu.
  • Probiotyki: marketing czy faktyczne korzyści?
  • Obowiązujące standardy diagnostyki alergii pokarmowej.
  • Śniadanie- jeść czy nie jeść?
  • Czy można zmienić dietę seniora?
  • Superfoods – nowe trendy czy stare prawdy żywieniowe?
  • Kształcenie na kierunku dietetyka w Polsce.

 

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Alianta, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, zgłębia tajniki szydełkowania i ogląda programy kulinarne.