Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

FOOD-to-GO

By 18 grudnia 201723 marca, 2022piknik, Wydarzenia

FOOD-to-GO – wydarzenie, które łączy w sobie wiele elementów: wystawę, ciekawy program towarzyszący oraz nowe spojrzenie na branżę gastronomiczną. To z pewnością jedno z najszybciej rozwijających się wydarzeń targowych, które w pełni odpowiada na potrzeby branży. Idealne miejsce do prezentacji nowych trendów w gastronomii, które usprawniają pracę i pozwalają wyróżnić się restauracjom na kulinarnej mapie Polski.

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Alianta, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, zgłębia tajniki szydełkowania i ogląda programy kulinarne.