FOOD-to-GO – wydarzenie, które łączy w sobie wiele elementów: wystawę, ciekawy program towarzyszący oraz nowe spojrzenie na branżę gastronomiczną. To z pewnością jedno z najszybciej rozwijających się wydarzeń targowych, które w pełni odpowiada na potrzeby branży. Idealne miejsce do prezentacji nowych trendów w gastronomii, które usprawniają pracę i pozwalają wyróżnić się restauracjom na kulinarnej mapie Polski.
Autor: Wioleta Stefaniak
mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Aliant, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, gotuje i spaceruje.