Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Hashimoto – z czym to się je? Jak dojść do remisji? Przypadek Pauliny

By 11 lipca 201923 marca, 2022webinar, Wydarzenia
  1. Niedoczynność tarczycy Hashimoto:
  • Patogeneza powstawania.
  • Co to za choroba?
  • Statystyki.
  1. Jak wpływa nasz styl życia na tą chorobę? Czy remisja jest możliwa?
  2. Skąd wiedzieć, że cierpię na chorobę? Wyniki krwi w praktyce.
  3. Jak sobie z nią radzić? Jak dojść do remisji?
  • Dieta
  • Suplementacja
  • Inne zalecenia
  1. Mój przypadek – Paulina Ihnatowicz.
mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Alianta, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, zgłębia tajniki szydełkowania i ogląda programy kulinarne.