Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

III ogólnopolska konferencja naukowa studentów i doktorantów- medyczne aspekty żywienia człowieka

By 28 kwietnia 201723 marca, 2022konferencja, szkolenie, Wydarzenia, wykład

Konferencja będzie trwała dwa dni. W pierwszym dniu zaplanowane są prelekcje autorytetów spośród dziedzin poruszanych tematów. Tematyka obejmować będzie: żywienie w chorobach metabolicznych, żywienie w sporcie, żywienie w onkologii, diagnostykę alergii pokarmowych oraz żywieniowe aspekty leczenia bariatrycznego w pediatrii. Drugi dzień przeznaczony zostanie na przedstawienie wyników badań młodych naukowców oraz szkolenia tematyczne. W tym roku również ogłaszamy konkurs na najlepsze prace naukowe, których laureaci zostaną obdarowani atrakcyjnymi nagrodami.

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Alianta, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, zgłębia tajniki szydełkowania i ogląda programy kulinarne.