TEMATY WIODĄCE SESJI NAUKOWYCH
1. Czym skorupka za młodu… programowanie żywieniowe, karmienie piersią,
fizjologia i patologia wieku rozwojowego.
2. Dietetyka w sporcie, turystyce i rekreacji.
3. Dziedzictwo kulinarne jako atrakcja turystyczna w aspekcie zdrowia.
Autor: Wioleta Stefaniak
mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Aliant, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, gotuje i spaceruje.