Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Kolacja Szefów Kuchni

By 29 sierpnia 201723 marca, 2022piknik, pokaz, Wydarzenia

Po raz kolejny dziesięciu trójmiejskich szefów kuchni połączy swoje siły i wspólnie przygotuje Kolację. Ich celem jest dzielenie się smakiem i kulinarną pasją, ale przede integrowanie tutejszych Szefów Kuchni i promowanie trójmiejskiej gastronomi.

7-daniowe autorskie menu przygotowane na oczach widzów stworzą Szefowie w składzie: Philippe Abraham, Rafał Wałęsa, Jacek Koprowski, Jacek Fedde, Marcin Popielarz, Kamil Sadkowski, Damian Mazurowski, Adam Woźniak, Grzegorz Labuda, Paweł Wątor oraz zaproszeni goście: warszawski Szef Martin Gimenez Castro, zwycięzca pierwszej edycji programu Top Szef oraz Krzysztof Ilnicki z cukierni UMAM – znany szerszej grupie widzów z telewizyjnego programu „Bake off”.
Szefowie zachęceni sukcesem styczniowej Kolacji, która pomimo
niesprzyjającej aury cieszyła się ogromnym zainteresowaniem, ponownie stawią się w kuchni Stadionu i zadowolą podniebienie najbardziej wymagającego Gościa.

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Alianta, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, zgłębia tajniki szydełkowania i ogląda programy kulinarne.