Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Kurs Podstawy Dietetyki Klinicznej – Clinical Nutrition

By 28 sierpnia 201723 marca, 2022szkolenie, warsztat, Wydarzenia, wykład

Zaburzenia glikemii oraz pracy tarczycy i nadnerczy to plaga dzisiejszych czasów. Na pierwszym tak kompleksowym szkoleniu w Polsce poznacie mechanizmy powstawania tych chorób oraz jak prawidłowo je diagnozować i wspomagać leczenie od strony dietetycznej. Szkolenie oparte na najnowszej wiedzy medycznej poparte wieloletnim doświadczeniem prowadzącej pomoże Ci efektywniej pracować ze swoim ciałem oraz ze swoimi podopiecznymi.

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Alianta, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, zgłębia tajniki szydełkowania i ogląda programy kulinarne.