Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Kurs Podstawy Dietetyki Klinicznej – Clinical Nutrition

By 28 lipca 201723 marca, 2022szkolenie, warsztat, Wydarzenia

Zaburzenia glikemii oraz pracy tarczycy i nadnerczy to plaga dzisiejszych czasów. Na pierwszym tak kompleksowym szkoleniu w Polsce poznacie mechanizmy powstawania tych chorób oraz jak prawidłowo je diagnozować i wspomagać leczenie od strony dietetycznej. Szkolenie oparte na najnowszej wiedzy medycznej poparte wieloletnim doświadczeniem prowadzącej pomoże Ci efektywniej pracować ze swoim ciałem oraz ze swoimi podopiecznymi.

Szkolenie skierowane do dietetyków, trenerów personalnych , instruktorów fitness oraz wszystkich osób zainteresowanych zdrowym stylem życia oraz sportem.

Czas trwania: 7 godzin
Uczestnicy otrzymują materiały szkoleniowe
oraz certyfikat ukończenia kursu

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Alianta, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, zgłębia tajniki szydełkowania i ogląda programy kulinarne.