Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Nadwrażliwość pokarmowa typu III – praca z wynikiem

By 11 czerwca 201823 marca, 2022szkolenie, Wydarzenia, wykład

Uczestnicy szkolenia będą mieli okazję zapoznać się z odpowiedziami na najczęściej zadawane pytania w kontekście zjawiska i diagnostyki nadwrażliwości pokarmowej typu III (nietolerancji pokarmowej) oraz poznać postępowanie żywieniowe w oparciu o konkretne wyniki badań pokarmowo-specyficznych IgG.

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Alianta, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, zgłębia tajniki szydełkowania i ogląda programy kulinarne.