Skip to main content

Z dumą informujemy, że Aliant objął patronat medialny nad wyjątkową Konferencją Dietetyki Sportowej „Case Study”! Już 1 marca 2025 roku w Łodzi oraz online spotkają się najlepsi specjaliści, by podzielić się swoją wiedzą i praktycznymi doświadczeniami. Nie może Cię zabraknąć.

Dlaczego warto?

  • Eksperckie analizy rzeczywistych przypadków – od indywidualnych sportowców po całe drużyny.
  • Wykłady prowadzone przez praktyków – wszystko oparte na realnych doświadczeniach.
  • Networking – poznaj osoby, które zmieniają oblicze dietetyki sportowej!
  • Sesje pytań i odpowiedzi – po każdym wykładzie przewidziano 10 minut na pytania, komentarze i wymianę doświadczeń, dzięki czemu lepiej zrozumiesz prezentowane treści.
  • Brak sponsorowanych treści – wszystkie wykłady są niezależne i skupione na rzetelnej wiedzy – zero marketingu, maksimum wartości.
  • Przyjazna atmosfera – uczestnicy to dietetycy sportowi, którzy tworzą wspierające środowisko, sprzyjające wymianie wiedzy i doświadczeń w partnerskim duchu.

 Kto wystąpi?

  • Bartłomiej Pomorski – „Potężne kompendium wiedzy o kofeinie. Case study Górnika Łęcznej.”
  • Marta Naczyk – „Co jeść i suplementować na Mount Evereście. Case study Jakuba “Pateca” Pateckiego.”
  • Ula Somow – „Żywienie sportowców a zmiany klimatu. Czy można jeść dużo białka i dbać o planetę? Pora zacząć przełamywać beton. Case study Legii Warszawa.”
  • dr Mateusz Gawełczyk – „Ładowanie węglowodanami w praktyce – case study Filipa Maciejuka (Mistrza Polski, zawodnika Red Bull – Bora – hansgrohe).”
  • Mikołaj Żegliński – „Mikrobiota i probiotykoterapia sportowca – co może dać i jak do niej podejść w praktyce. Update 2025. Case study polskich lekkoatletów.”
  • dr Jarosław Krzywański – „Ekstremalna redukcja tkanki tłuszczowej do zawodów w sportach sylwetkowych – case study Michała Wróblewskiego, Wicemistrza Polski w naturalnej kulturystyce WNBF.”
  • dr Andrzej Pokrywka – „(Nie)świadomy doping? Przypadki naruszenia reguł antydopingowych związane z żywnością, suplementami diety i zanieczyszczonymi lekami. Analiza przypadków Jakuba Wawrzyniaka, Kamila Majchrzaka i Igi Świątek.”

Skorzystaj z wyjątkowej oferty!

Jako nasz czytelnik, możesz otrzymać 10% zniżki na bilety na konferencję. Wystarczy, że podczas zakupu użyjesz kodu aliant10. Liczba miejsc jest ograniczona, więc nie zwlekaj!

Aby kupić bilet wejdź na stronę: https://dietetykxxiwieku.pl/

Promocyjna cena biletów obowiązuje tylko do 17 lutego 2025 roku! 18 lutego 2025 roku cena za bilet wzrasta, ale nadal możesz skorzystać z naszego kodu.

Nie zwlekaj – zapisz się już dziś: Kliknij tutaj, aby się zarejestrować.

Do zobaczenia na konferencji!

P.S. To jest wpis reklamowy.

Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Aliant, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, gotuje i spaceruje.