Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Nutrimad

By 11 czerwca 201823 marca, 2022szkolenie, warsztat, Wydarzenia

Poruszone zostaną aktualne problemy, w tym: „Edukacja na rzecz lepszego odżywiania: jaka jest dzisiaj sytuacja?”; „Społeczne aspekty żywności”; „Dieta śródziemnomorska: pogląd wielodyscyplinarny”; „Ćwiczenia fizyczne, równowaga emocjonalna i jedzenie”; „Odżywianie społecznościowe dla starzejącego się społeczeństwa”; „Zrównoważony rozwój żywności”; „Zdrowa gastronomia”; „Uwodnienie na poziomie społeczności”; „Życie i jedzenie w społeczności: od wspólnych miejsc spożywania posiłków po komercyjne wyżywienie i wypoczynek”.

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Aliant, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, gotuje i spaceruje.