Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Profesjonalny Dietetyk – zarządzanie jakością w gabinecie

By 27 września 201723 marca, 2022szkolenie, Wydarzenia

Główne zagadnienia poruszane na szkoleniu:

  1. Zbieranie wywiadu od klienta, czyli „Jak ujarzmić chaos pytań” – tworzenie kwestionariusza.
  2. Badania godne zlecenia oraz nauka ich interpretacji .
  3. Oddaj fartucha – czyli właściwy ubiór dietetyka.
  4. Praktyczne wyposażenie gabinetu – czy oby o wszystkim zawsze pamiętamy?
  5. Budowanie relacji z klientem – jak stworzyć właściwą atmosferę?
  6. Czas wizyty i miejsce – tworzenie komfortowych warunków
  7. Dokumentacja i archiwum dietetyka – tworzenie niezbędnych dokumentów.
  8. Jak uchronić siebie od odpowiedzialności – wybór właściwego ubezpieczenia.
  9. Wizyty kontrolne – jak właściwie je przeprowadzić?
  10. Dieta to nie wszystko – co jeszcze możemy dać klientowi ? Tworzenie formularzy, zaleceń…
mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Alianta, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, zgłębia tajniki szydełkowania i ogląda programy kulinarne.