Redakcja serwisu Czytaj Skład, promującego świadomy wybór żywności i kosmetyków, organizuje wyjątkowe wydarzenie targowe podczas którego odwiedzający będą mogli spróbować i kupić najlepsze produkty na rynku, porozmawiać z ich producentami, a także nabyć najnowszą wiedzę z zakresu żywienia i dietetyki podczas otwartych wydarzeń towarzyszących – wykładów, pokazów i warsztatów kulinarnych dedykowanych dla dorosłych, dzieci i całych rodzin.
Autor: Wioleta Stefaniak
mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Aliant, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, gotuje i spaceruje.