Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Total Food 2017

By 17 października 201723 marca, 2022konferencja, Wydarzenia

Total Food 2017 będzie 5 z serii międzynarodowych konferencji skupijających się na zrównoważonej eksploatacji produktów rolno-spożywczych oraz związanej z nią biomasy, aby pomagać minimalizować marnotrawstwo żywności. Jest to 3-dniowe forum poświęcone rozwojowi transferu wiezy pomiędzy przedstawicielami przemysłu rolno-spożywczego, naukowego, prawa żywnościowego, zarządzania odpadami oraz organizacjami konsumenckimi.

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Alianta, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, zgłębia tajniki szydełkowania i ogląda programy kulinarne.