Total Food 2017 będzie 5 z serii międzynarodowych konferencji skupijających się na zrównoważonej eksploatacji produktów rolno-spożywczych oraz związanej z nią biomasy, aby pomagać minimalizować marnotrawstwo żywności. Jest to 3-dniowe forum poświęcone rozwojowi transferu wiezy pomiędzy przedstawicielami przemysłu rolno-spożywczego, naukowego, prawa żywnościowego, zarządzania odpadami oraz organizacjami konsumenckimi.

Autor: Wioleta Stefaniak
mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Aliant, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, gotuje i spaceruje.