Sobota, 6 października
godz. 10.00 otwarcie
godz. 10.30 uroczyste, oficjalne otwarcie V OGÓLNOPOLSKICH TARGÓW DOBREGO JEDZENIA
godz. 10.45 Lubuski Złoty Lubczyk – ogłoszenie konkursu na najlepszy produkt Targów
godz. 10.00 – 18.00 zwiedzanie Targów, degustacje, sprzedaż wystawianych produktów
12.00 – Pokaz
15.00 – Gość targów
17.00 – Rozwiązanie konkursu Lubuski Złoty Lubczyk i wręczenie statuetek
Niedziela, 7 października
godz. 10.00 – 18.00 zwiedzanie Targów, degustacje, sprzedaż wystawianych produktów
godz. 12.00 – Pokaz
godz. 17.30 ogłoszenie wyników Konkursu dla Publiczności
godz. 18.00 zakończenie V OGÓLNOPOLSKICH TARGÓW DOBREGO JEDZENIA
Autor: Wioleta Stefaniak
mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Aliant, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, gotuje i spaceruje.