Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Warszawski Festiwal Kulinarny „Rośliny, Owady i Miód”

By 25 sierpnia 201723 marca, 2022festiwal produktów, Wydarzenia

Festiwal to połączenie targów i konferencji z dobrym jedzeniem w roli głównej. Festiwal zgromadzi najlepszych polskich producentów, artystów i rzemieślników. Organizatorzy zaplanowali kilkadziesiąt godzin wykładów, debat, warsztatów i pokazów z najlepszymi ekspertami z kraju i Europy.

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Aliant, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, gotuje i spaceruje.