Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

XIII Międzynarodowy Kongres Promocji Warzyw i Owoców

By 14 lipca 201723 marca, 2022konferencja, Wydarzenia, wykład

Głównym celem Kongresu jest zapoznanie uczestników z aktualnymi tematami związanymi z żywieniem człowieka, polityką prozdrowotną, produkcją, handlem międzynarodowym oraz programami promocji idei „5 a day”. Kongres stanowi platformę wymiany wiedzy, doświadczenia i pomysłów pomiędzy specjalistami z zakresu żywienia, przetwórstwa, handlu, promocji. Poparte jest to głęboką wiedzą merytoryczną, którą mogą zaoferować członkowie międzynarodowej organizacji AIAM5, którzy przybędą do Warszawy z około 30 krajów z całego świata.

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Aliant, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, gotuje i spaceruje.