Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

XXVI OGÓLNOPOLSKIE SYMPOZJUM BROMATOLOGICZNE – ŻYWNOŚĆ I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA – KIERUNKI ROZWOJU”

By 23 stycznia 201823 marca, 2022konferencja, Wydarzenia

Tematy wiodące:

  • Ocena jakości żywności i żywienia
  • Bezpieczeństwo żywności i przedmiotów użytku
  • Żywność i żywienie a nowotwory
  • Suplementy diety
  • Przetwórstwo żywności a jakość zdrowotna
  • Varia
mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Alianta, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, zgłębia tajniki szydełkowania i ogląda programy kulinarne.