Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Zdrowe dziecko – zdrowy dorosły! cz. 2

By 11 lipca 201923 marca, 2022webinar, Wydarzenia
  1. Informacje dot. spożycia mleka.
  2. Gdzie można znaleźć wapń?
  3. Jakie węglowodany i kiedy należy podawać?
  4. Jakie tłuszcze i kiedy należy spożywać?
  5. Jak poradzić sobie z alergią, chorobą autoimmunologiczną u dziecka?
  6. Podsumowanie – przykładowe jadłospisy.
  7. Jakie produkty wybrać do jedzenia?
  8. Sesja pytań.
mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Alianta, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, zgłębia tajniki szydełkowania i ogląda programy kulinarne.