Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Żywienie, kobieta a sport

By 2 marca 201823 marca, 2022szkolenie, Wydarzenia

Szkolenie przeznaczone jest dla wszystkich osób współpracujących z kobietami aktywnymi fizycznie. Do udziału w szkoleniu zapraszamy także same zawodniczki czy też kobiety, które na co dzień starają się być po prostu aktywne fizycznie.

Podczas szkolenia, poza kwestiami teoretycznymi, przedstawione zostaną scenariusze żywieniowe mające na celu optymalizację postępowania dietetycznego wśród kobiet, których celem jest zachowanie zdrowia, ale także poprawa zdolności wysiłkowych.

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Alianta, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, zgłębia tajniki szydełkowania i ogląda programy kulinarne.