Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Żywienie i suplementacja w sportach wytrzymałościowych

By 27 września 201723 marca, 2022szkolenie, Wydarzenia

Jeżeli trenujesz triathlon, kolarstwo lub inną dyscyplinę sportową o charakterze wytrzymałościowym to szkolenie jest właśnie dla ciebie! Dr Jakub Czaja to nie tylko wybitny specjalista w zakresie żywienia sportowców oraz ich treningu, ale także świetny sportowiec amator. Mnóstwo wiedzy, jeszcze więcej praktyki – tego możesz spodziewać się biorąc udział w kursie „Żywienie i suplementacja w sportach wytrzymałościowych”.

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Alianta, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, zgłębia tajniki szydełkowania i ogląda programy kulinarne.