Skip to main content
Polityka prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, aby oferować funkcje społecznościowe, analizować ruch na stronie i prowadzić działania marketingowe. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies?

Żywność, żywienie, rynek. Innowacje w nauce i praktyce.

By 30 września 201923 marca, 2022konferencja, Wydarzenia

Zakres tematyczny konferencji obejmuje 3 panele tematyczne związane z tematyką: żywienia człowieka oraz aspektów dietetycznych w żywieniu, przedsiębiorczości i prowadzenia działalności gospodarczej w różnych ujęciu ekonomicznym, zarządczym, marketingowym, czy rynkowych, zaś ostatnia sekcja obejmuje tematykę z zakresu technologii żywności, a także badań dotyczących składu i właściwości biochemicznych, fizycznych, czy mikrobiologicznych

mm

Autor: Wioleta Stefaniak

mgr Wioleta Stefaniak – dietetyk w zespole Aliant, absolwentka dietetyki w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz filologii niemieckiej we Wszechnicy Polskiej Szkole Wyższej. Aktywna uczestniczka wielu projektów, konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki oraz żywienia. Jej praca magisterska została wyróżniona w konkursie na najlepszą pracę licencjacką i magisterską. Cały czas poszerza swoje horyzonty. Członek Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. W wolnych chwilach pije dobrą kawę, czyta książki, gotuje i spaceruje.